رابطه سقوط بالگرد ، با رانت های مدیریتی دولت سایه جلیلی ؛
به نقل از پایگاه خبری تحلیلی گیلو نیوز ؛
به نام خداوند جان و خرد
تاریخ : ۹/۱۰/۱۳۰۳ شماره : ۱۰۳۸/۱۴۰۳
شماره ثبت دفتر رهبری : ۷۰۰۴۴۶۰۸۸۷۶
حضور محترم رهبر معظم انقلاب حفظه الله
ریاست محترم جمهور دکتر پزشکیان حفظه الله
مشاور و دستیار رهبری جناب دکترمحمد مخبر
رابطه سقوط بالگرد ، با رانت های مدیریتی دولت سایه جلیلی
قبل از سالگرد یوم الله ۹ دی غفلت مدیریتی
سلام علیکم
احتراما بخشی از سخنان رهبری چه زیبا فرمودند که : حرکت عظیم روز نهم دی ماه حجت را بر همه تمام کرد. مسوولین قوه مجریه، مسوولین قوه مقننه، مسوولین قوه قضاییه، دستگاه های گوناگون، همه می دانند که مردم در صحنه اند و چه می خواهند. هر چه انسان در اطراف این قضایا فکر می کند، دست خدای متعال را، دست قدرت را، روح ولایت را، روح حسین بن علی (علیه السّلام) را میبیند. این کارها کارهایی نیست که با اراده امثال ما انجام بگیرد؛ این کار خداست، این دست قدرت الهی است.
سر انجام با چند ماه تاخیر روشهای حکمرانی و مدیریت را از محسن منصوری یاد گرفتیم چگونه بوده در دولت پزشکیان؟؟!!
سئوال کلیدی مهمتر از ناترازی ها این اینست امثال جناب عالی که جوان تازه به دوران رسیده سیاسی هستید یکی از متهمان سوء مدیریت در به شهادت رساندن رئیسی بودید و باید در دادگاه ارتش پاسخگو می بودید که متاسفانه بخاطر امنیتی برگزار شدن دادگاه و غیر شفاف بودن با حکم نهایی موضوع مختومه شده و…؟؟!!
محسن منصوری/معاون اجرایی شهید رئیسی از علت واقعی قطعی های مکرر برق و بی تدبیری های گسترده دولت پزشکیان:
♦️دولت چهاردهم به جای توضیح دادن غفلت مدیریتی خود درباره ذخایر سوخت، با سیاسی کاری موضوع را سمت مازوت و سلامت مردم برد.
دکتر پزشکیان در نشست شورای برنامهریزی و توسعه خراسان شمالی:
به عنوان یک مسلمان و پیرو ولایت فقیه، همواره باید برای تحقق سند چشمانداز تلاش کنیم
رئیس جمهور با انتقاد از مصرف معادل ۳۵ میلیارد دلار گاز در کشور با بیان اینکه با یک میلیارد دلار همه مشکلات خراسان شمالی حل میشود، گفت: وقتی از لزوم صرفهجویی در مصرف گاز صحبت میکنیم، بعضی اعتراض میکنند. مصرف برق کشور میتواند به اندازه یک چهارم میزان کنونی باشد، اما به مصرف و مدیریت بد عادت کردهایم.
کمی از رانت مدیریتی خودتان بفرمائید که یک شبه از استاتداری تهران به معاون اجرائی رئیس جمهور رسیدید و صرور مجوز پروانه فعالیت رسانه ؟؟!!
صدور سریع مجوز روزنامه برای دو مدیر دولت سیزدهم
صدور مجوز یا پروانه فعالیت رسانه، فرآیندی زمانبر و سختگیرانه و صدور مجوز روزنامه سختگیرانهتر، زمانبرتر و همچنین انتشار آن مشکلتر است. اگر این درخواستها یک روز پس از سقوط هلیکوپتر هم ثبت شده باشد، با توجه به صدور مجوز در تاریخ ۱ مرداد، روند کار بیش از دو ماه طول نکشیده است. آیا تمام روال قانونی مندرج در گردشکار منتشر شده از سوی وزارت ارشاد، در جریان صدور مجوز جهانآرا و وبنیاد رعایت شده؟ یا پای دستورات ویژهای در میان است؟
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۱ – ۱۴ مرداد ۱۴۰۳
روز گذشته بود که خبر صدور مجوز انتشار روزنامه برای محسن منصوری معاون اجرایی دولت سیزدهم و علی نادری بلداجی مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) از سوی کانالهای صنفی روزنامهنگاران و برخی فعالان رسانهای منتشر شد. خبر کاملاً صحیح و تصاویر اطلاعات این دو روزنامه جدید در سامانه جامع رسانههای کشور نیز ضمیمه این خبر بود. بر اساس این اطلاعات، مجوز روزنامههای جهانآرا به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی علی نادری بلداجی و نوبنیاد به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی محسن منصوری روز ۱ مرداد ۱۴۰۳ (۶ روز پیش از تنفیذ و ۸ روز پیش از تحلیف مسعود پزشکیان) صادر شده است. منصوری معاون اجرایی دولت سیزدهم و رئیس ستاد انتخاباتی سعید جلیلی و علی نادری نیز سردبیر سابق رجانیوز و برنامه تلویزیونی جهانآرا، مدیرکل مطبوعاتی قوه قضائیه در دوران ریاست سیدابراهیم رئیسی و از چهرههای رسانهای نزدیک به پایداری هستند. به طور طبیعی، جهانآرا و نوبنیاد از منتقدان دولت چهاردهم و مسعود پزشکیان خواهند بود.
آزادی مطبوعات در اصل ۲۴ قانون اساسی به رسمیت شمرده شده و هیچ فردی نمیتواند درخواست مدیران دولت سیزدهم برای تاسیس روزنامه را غیرقانونی بداند. چرا که آنان در هر صورت، نماد بروز و ظهور یک جامعه رای ۱۳ و نیم میلیون نفری هستند و میتوانند مانند گروههای سیاسی یا دگراندیشان، اندیشه و گفتمان خود را در عرصه مطبوعات به جامعه عرضه کنند. در این مورد خاص، اما چند سوال وجود دارد.
صدور مجوز یا پروانه فعالیت رسانه، فرآیندی زمانبر و سختگیرانه و صدور مجوز روزنامه سختگیرانهتر، زمانبرتر و همچنین انتشار آن مشکلتر است. با توجه به سیل اتفاقاتی که از ۳۰ اردیبهشت امسال تا کنون افتاده، منصوری و نادری در بطن حوادث و مسائل بودند چرا که مسئولیتهای مهمی داشتند. منصوری کهحتی گرفتارتر و به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی جلیلی تا ۱۶ تیرماه درگیر مساله انتخابات بود.
سوال اول این است که ثبت درخواست صدور مجوز چه زمانی اتفاق افتاده؛ قبل از سقوط هلیکوپتر، بعد از مرحله اول انتخابات یا بعد از مشخص شدن نتایج در روز ۱۶ تیر؟ اگر این درخواستها یک روز پس از سقوط هم ثبت شده باشد، با توجه به صدور مجوز در تاریخ ۱ مرداد، روند کار بیش از دو ماه طول نکشیده است. در حالی که پیگیریهای فرارو نشان میدهد صدور مجوز پایگاه خبری و نه روزنامه، «حداقل» یک سال زمان میبرد.
دومین سوال نیز به وزیر ارشاد و مدیران معاونت مطبوعاتی باز میگردد. تسریع عجیب روند صدور مجوز روزنامه برای این دو مدیر دولتی، به چه صورت اتفاق افتاده است؟ آیا تمام روال قانونی مندرج در گردشکار منتشر شده از سوی وزارت ارشاد، در جریان صدور مجوز جهانآرا و وبنیاد رعایت شده؟ یا پای دستورات ویژهای در میان است؟
چرا امثال دکتر سعید جلیلی یک کلمه در رابطه با سقوط بالگر شهید رئیسی مطلبی نفرمودند ، مجمع اندیشکده ها قبلا چندین مطلب در مورد توع فعالیت های شتر مرغی دولت سایه منتشر کرده بود که با رانت نماینده رهبری بودن در شورای عالی امنیت ملی صورت گرفته و همچنان ادامه دارد و در نظام جمهوری اسلامی برخلاف قانون شرع و عدالت است که از سمت خود سوء استفاده و همزمان فعالیتهای سیاسی انجام دهد ، با این روش نه تنها یک جهان فرصت بلکه یک روستا فرصت را هم قادر به حل معضلات آن نبوده و نیستید ، لذا مجددا درخواست داریم از سمت خود استعفا دهید و…؟!
مجمع اندیشکده ها آماده مناظره شفاف با رئیس شما دکتر جلیلی و جناب عالی است
جهت اطلاع جناب عالی و دولت سایه نسل بعد از انقلاب در سالگرد نهم دی از هزاران نفر( از طیف های مختف سیاسی در کشور) که عضو شورای عالی مرکزی مجمع اندیشکده ها فقط دو نفر بیانه و پیام دادند (نام محفوظ)
………………….
حکمرانی و مدیریت یک علم پیچیده است
۱۴۰۰ به بعد حکمرانی فقط بر پایه اندیشکده محور حرفه ای مردمی
با آرزوی توفیق الهی احمد چگینی،جهانگیر داودی
موسس و عضو شورای عالی مرکزی
مجمع اندیشکده های بین المللی مجازی ایران www.ivicoo.ir
تلفن دفتر تهران : ۲۲۷۶۴۷۷۱ و ۰۹۱۹۲۳۰۰۱۹۴